Frederiksbeg hegn

Kontrol av ledninger

Kontrol af ledninger

Forældet el kan være farligt for din husstand. Simple tegn, der indikerer brugen af ​​forældede elektriske apparater omfatter gummibelagte ledninger, traditionelle lyskontakter og stikkontakter, gammeldags sikringsbokse med mørkebrune tavler og sikringer.

Elinstallatør.nu udfører regelmæssige elektriske ledningstjek for at bestemme ledningernes tilstand og alder. De tester sikringsboksen, lysarmaturer, stikkontakter og kontakter og fremhæver punkter til afhjælpning baseret på vores analyse af det elektriske.

Det anbefales stærkt, at ejere af gamle ejendomme udfører regelmæssige kontrol af elektriske ledninger ud fra et sikkerhedsperspektiv. Hvis du har boet i et hus i mere end 20 år, kan det være på tide at opgradere din el. Elinstallatør & Elektriker København hjælper med at identificere usikre installationer eller ledninger i dit hjem og giver hurtige elektriske løsninger.

De fleste moderne hjem bruger omvendte forbindelser til el, der kan udgøre problemer for en boligejer. Omvendte forbindelser på polariserede stik og udtag forårsager ikke-polarisering, hvilket ødelægger sikkerhedsaspektet af et kredsløb. I polariserede stikkontakter og stik er der to åbninger, den ene er en neutral åbning, som er bundet til jordforbindelsen til elektriciteten, og den anden åbning er den varme forbindelse. For eksempel, hvis spalterne er omvendt, får det neutrale spalte til at fungere som den varme forbindelse, hvilket udgør et potentielt sikkerhedsproblem.

Sikkerhedstjek skal udføres af pålidelige og kvalificerede elektrikere, som har ekspertviden og har registreret sig selv i henhold til Sikkerhedsstyrelsens krav. 

Andre ting som kan være en gode idé at kontrollere er f.eks. Montering af loftspots og eltavlen. 

Electrician installer with a tool in his hands, working with cable on the construction site.

Brug for hjælp til låse