Frederiksbeg hegn

Elektriker på Nyelandsvej Frederiksberg

Når det kommer til el.installationer og reparationsarbejde på Frederiksberg og Nylandvej kender vi et godt første valg. Uanset om du har brug for et mindre elektrisk reparationsarbejde, der skal udføres eller et komplet eftersyn og omledning af din elektriske installation i hjemmet eller kommerciel, har du brug for elektrikere, der er fuldt kvalificerede og overholder sikkerhedsstandarderne som krævet af Det er trods alt et lovkrav i Danmark, at ethvert husligt elektrisk arbejde, der involverer faste elinstallatooner, kun udføres af en autoriseret elektriker.

 

For enhver elektrisk installation eller reparation i hjemmet, som du har brug for, kan du kontakte Ny Elinstallation som straks kan  arrangere et besøg på stedet af en af deres autoriserede elektrikere.

2 grunde til, at vælge Nyelinstallation  elektriker Frederiksberg

1. De er sikre og lovlige
Du har ikke råd til at skære hjørner og gå på kompromis, når det kommer til sikkerheden for dig selv, din familie eller dine arbejdskolleger. I modsætning til andre el-installationsfirmaer, der kan give deres arbejde i underentreprise til uafhængige elektrikere, beskæftiger de direkte alle vores elektrikere og ingeniører. Det betyder, at arbejdet udført af vores elektriker er fuldt garanteret.  Derudover, da de er certificeret de også selvcertificere, at vores arbejde overholder byggereglerne.

2. De har en dokumenteret KLS
 Vores service  udmærker sig ved, at mere end 50 % af vores forretning genereres gennem gentagne kunder eller henvisninger, hvilket fremhæver vores fremragende kundetilfredshedsniveauer. Vores succes og omdømme som en betroet serviceudbyder er bygget på det faktum, at detilbyder en omfattende garanti for alt arbejde, der udføres. de har også en gennemsigtig prispolitik, hvilket betyder, at du kan anmode om et overslag, inden du påbegynder arbejdet. Du kan til enhver tid ringe den. 

 

Electrician Fixing the Light

Brug for hjælp til låse